вівторок, 19 січня 2010 р.

Погода: на Водохреща буде морозно

КИЇВ, 18 січня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Хмарну і морозну погоду прогнозують на завтра, 19 січня, яке припадає на велике православне свято Водохреща, синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Згідно з прогнозом синоптиків, завтра у більшості регіонів пройде невеликий, вдень у південних областях помірний сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний та східний, 7-12 м/с, у південній частині, східних і Дніпропетровській областях пориви становитимуть 15-20 м/с, у Криму та Приазов'ї місцями 25-30 м/с.
Температура повітря на більшій частині території країни становитиме вночі 11-16° морозу, на півночі Лівобережжя до 20°, вдень 7-12° морозу. У західних та південних областях термометри вночі покажуть 7-12°, вдень 4-9° морозу, на Закарпатті близько 0°.
У Криму часом ітимуть сніг та дощ. Вдень пройдуть сильні опади, місцями кружлятимуть хуртовини, відбуватиметься налипання мокрого снігу, сильна ожеледь. Температура повітря в цих краях уночі коливатиметься від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 0 до 4° тепла. На Південному узбережжі термометри впродовж доби показуватимуть 2-7° тепла.
У Києві та області на Водохреща йтиме невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме 11-16°, вдень 7-12° морозу.