понеділок, 25 січня 2010 р.

Снігові перемети на дорогах Донецької та Херсонської областей ускладнюють рух транспорту

КИЇВ, 25 січня. /УКРІНФОРМ/. Внаслідок складних погодних умов ускладнено рух автотранспорту в Донецькій та Херсонській областях. Сьогодні станом на 14:00 через утворення снігових переметів на автодорозі Антонівка - Садове ускладнено проїзд до с. Садове (Херсонська область), повідомили УКРІНФОРМу з прес-служби Мінтрансзв'язку.
На дорозі Одеса - Мелітополь - Новоазовськ (на Таганрог) на ділянці 177 км - 206 км відбувається перенос верхніх шарів снігу. Працює 12 одиниць техніки і 16 робітників.
На автодорозі Херсон - Джанкой - Феодосія - Керч на ділянці 0 км - 22 км також проводяться роботи по очищенню від снігу.
У Донецькій області через сильний вітер та сніг місцями ускладнений рух автотранспорту по автодорозі Донецьк - Новоазовськ - Сєдове у Старобешівському і Тельманівському районах.
Покриття на автодорогах державного значення в Кіровоградській, Івано-Франківській, Хмельницькій, східних (крім Харківської) та південних областях (Миколаївській і Херсонській) - місцями засніжене, в інших областях - сухе. Проїзд забезпечений.
Покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей також місцями засніжене, у Чернігівській області - сніговий накат, у Донецькій області - снігові перемети.
На автодорозі Київ - Одеса без опадів, покриття дороги - сухе. Проїзд забезпечений.
На зимовому утриманні доріг працюють 795 механізмів та 1340 робітників.