четвер, 28 січня 2010 р.

Погода: наступної доби морози продовжуватимуть стишуватися

КИЇВ, 28 січня. (Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ ). Хмарну погоду з проясненнями, яка супроводжуватиметься опадами у вигляді снігу та мокрого снігу, прогнозують на завтра, 29 січня, на більшій частині території країни синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Згідно з їхнім прогнозом, завтра пройде невеликий сніг, вдень у південних областях та Приазов'ї - помірний сніг та мокрий сніг, у Криму - з дощем. Місцями матиме місце налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. У південній частині місцями стелитиметься туман. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с.
Температура повітря в більшості регіонів країни становитиме вночі 10-15°, в Карпатах, Прикарпатті та у східній частині до 18° морозу, вдень термометри реєструватимуть 3-8° морозу. На Закарпатті вночі буде 5-10°, вдень 0-5° морозу; у південних областях уночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні Одещини до 5° тепла. В Криму ртутні стовпчики термометрів зупинятимуться на позначках: уночі 1-6° морозу (на Південному узбережжі 0-5° тепла), вдень 2-7° тепла.
На Київщині у п'ятницю пройде невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 10-15°, вдень 3-8° морозу.