четвер, 21 січня 2010 р.

У Керчі через шторм закриті протока і поромна переправа

СІМФЕРОПОЛЬ, 20 січня. /Гульнара Курталієва - УКРІНФОРМ/. Складні погодні умови стали причиною припинення роботи поромної переправи Крим-Кавказ, а Керченська протока закрита для руху суден.
Як передає кореспондент УКРІНФОРМу з посиланням на Керченський міський портал, у Керчі на рейді стоять 63 судна, проте спеціальними службами судноплавство заборонене через шторм, що розбушувався.
За інформацією працівників поромної переправи Крим-Кавказ, зал очікування переправи переповнений пасажирами, які планували відправитися до Росії.
Відновити свою роботу переправа зможе лише після встановлення спокійної погоди, однак на найближчий час прогнози метеорологів невтішні - найближчі три дні буде шторм (швидкість вітру 15-20 м на секунду, висота хвилі до 2-х метрів).
За інформацією порталу, в Керчі пішоходи страждають від ожеледиці на дорогах. Лише за 19 січня в місті було зафіксовано більше 20-ти звернень до травмпункту з ударами, струсами і переломами. Медики радять городянам обмежити переміщення по вулицях.