пʼятницю, 29 січня 2010 р.

Юлія Тимошенко попередила Президента

КИЇВ, 29 січня. / УКРІНФОРМ/. Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сьогодні під час розмови з Президентом Віктором Ющенком, яка відбулася під час церемонії покладання квітів до пам'ятника Героям Крут, спробувала переконати главу держави в тому, що зараз в Україні є ризик приходу до влади "антиукраїнської кліки". Про це повідомляється на офіційному сайті Юлії Тимошенко.
"Ми говорили про ризики, які постали для України через 18 років її незалежності, і що знову чергові вибори призводять до того, що може прийти до влади антиукраїнська кліка, яка перекреслить всі роки становлення незалежності, зміцнення України", - сказала Ю.Тимошенко.
За її словами, вона також висловила свою позицію про необхідність об'єднання напередодні другого туру виборів усіх демократичних та національно-патріотичних сил України.
"Демократичні сили, всі сили, які люблять і захищають Україну, мусять бути сьогодні по один бік барикад. Коли є єдність, є і майбутнє держави, коли немає єдності, держава завжди втрачає", - вважає Прем'єр-міністр.
На запитання, що Віктор Ющенко їй відповів, Юлія Тимошенко сказала: "Мені здається, що він погодився зі мною".
Фото: Прокопенко Олександр