вівторок, 12 січня 2010 р.

Стан покриття автодоріг України - мокрий, місцями засніжений, проїзд на дорогах загального користування забезпечено - Укравтодор

КИЇВ, 11 січня. /УКРІНФОРМ/. За оперативними даними Укравтодору, сьогодні станом на 18:00 проїзд на дорогах загального користування, включаючи гірські перевали, забезпечено, повідомляє УКРІНФОРМ.
У західних областях України опади у вигляді мокрого снігу; у Закарпатській області та на решті території країни дощі та тумани, крім Чернігівської та Сумської областей, де без опадів. Середня температура повітря становить +1 +2 градуси, на північному сході до мінус 3 градусів, у південних областях +1 +5, в АР Крим +5 +10.
На перевальних ділянках доріг в Карпатах - місцями невеликі дощі з переходом у мокрий сніг. Температура повітря становить 0 +1. В АР Крим на перевалах без опадів, температура повітря +7. Проїзд забезпечений.
На а/д Київ - Одеса - йде дощ. Температура повітря 0 +3. Стан покриття - мокрий. Проїзд забезпечений.
Покриття на а/д державного значення - мокре. Лише в Чернігівській області снігова каша. Проїзд забезпечений.
Стан покриття автодоріг місцевого значення в більшості областей мокрий; в Чернігівській, Черкаській, Волинській, Хмельницькій та Івано-Франківській областях - місцями засніжений, в Луганській області місцями ожеледиця. Проїзд забезпечений.
На зимовому утриманні доріг працюють 994 механізми та 1564 робітники.