четвер, 28 січня 2010 р.

Вагітна тернополянка вийшла заміж у крижаній воді

ТЕРНОПІЛЬ, 28 січня. /УКРІНФОРМ/. Вагітна тернополянка-морж одружилася у водоймі з крижаною водою у Чехії. Тетяна та Томас Прокопи - моржі з багаторічним стажем, тому й побратися вирішили у зручних для себе обставинах.
Весілля відбулося у річці Метуе, що тече неподалік містечка Наход, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на сайт 20minut.ua. Разом із нареченою під час весілля в ополонку зайшли також дві її дружки. Наречена була одягнена у білий купальник і білу фату. На ногах вона мала чобітки. Її чоловік замість фрака одягнув чорні плавки та причепив до них квітку.
Тетяна займається зимовим плаванням з 15 років. Коли жила у Тернополі, ходила у місцевий клуб зимового плавання "Нептун". Потім переїхала до Чехії, де й познайомилася з майбутнім чоловіком. - Томасом Прокопом. Власне, їхнє знайомство відбулося в ополонці.
Тернопільські моржі із клубу "Нептун" радіють за свою колегу. Кажуть, що вона зробила все правильно й оригінально.
- Усюди люди одружувалися: і під водою, і у повітрі, де тільки не хочеш. А от щоб у крижаній воді - такого ми ще не чули, - кжуть тернопільські моржі.
Тетяна займається моржуванням незважаючи на те, що вагітна. У Тернополі, за словами моржів, теж є жінки, які купаються у крижаній воді під час вагітності.
- Якщо людина займалася моржуванням до вагітності і не припиняла цього робити, то холодна вода жодним чином не зашкодить дитині, - розповідає тернопільський морж Надія Ковалюк. - У нашому клубі є жінка, яка теж купалася в крижаній воді під час вагітності. І народила здорову дитину. Жодних ускладнень під час пологів не було.