вівторок, 12 січня 2010 р.

Погода: завтра морози посиляться на всій території країни

КИЇВ, 12 січня. (Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ). У середу, 13 січня, на Меланки, яку святкують напередодні старого Нового року, в північних та західних областях місцями пройде невеликий сніг та посиляться морози майже на всій території країни. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу повідомили в Українському гідрометцентрі.
Температура повітря цього дня, згідно з прогнозом синоптиків, в більшості областей країни становитиме вночі 4-9° морозу, місцями до 13° морозу, вдень 2-7° морозу; на Закарпатті вночі 1-6° морозу, вдень 0-4° тепла.
На решті території пройде невеликий сніг і мокрий сніг. Уночі в південних, вдень у східних областях пройдуть помірні опади, місцями відбуватиметься налипання мокрого снігу. Температура повітря в цих краях вночі та вдень становитиме 0-5° морозу, в південних областях близько 0°. У Криму місцями пройде невеликий дощ. Температура повітря на півострові становитиме вночі 1-6° тепла, вдень 4-9°. На дорогах країни, крім Криму, проступатиме ожеледиця. Вітер північно-східний, східний 5-10 м/с.
На Київщині на Меланку буде хмарно з проясненнями. Місцями пройде невеликий сніг, 14 січня буде без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень 2-7° морозу.