понеділок, 25 січня 2010 р.

Унаслідок вибуху у потязі "Чернівці - Київ" постраждали 9 людей - МНС

КИЇВ, 25 січня. /УКРІНФОРМ/. Унаслідок вибуху у вагоні пасажирського потяга сполученням "Чернівці - Київ" постраждали 9 людей. Про це повідомляє прес-служба МНС. За даними міністерства, сімох потерпілих із опіками різних ступенів тяжкості госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, учора після 17-ї години, приблизно за годину після відправлення з Чернівців, у пасажирському поїзді "Чернівці-Київ" під час зупинки згідно з розкладом на станції Лужани (Львівська залізниця) стався вибух та займання третього з голови поїзда вагона. Вогонь було оперативно погашено силами поїзної бригади, травмованих провідників і пасажирів госпіталізовано. Вагон, у якому стався вибух, відчепили. Загалом у ньому перебувало 35 пасажирів, яких пересадили до іншого вагона. Близько 20-ї години потяг продовжив рух у напрямку кінцевої станції.
За дорученням першого заступника міністра транспорту та зв'язку Василя Шевченка проводиться розслідування обставин НП. За попередніми даними, у купе провідників вибухнув газовий балон.