понеділок, 29 березня 2010 р.

Сценарист "Найгіршого фільму десятиріччя" вибачився перед глядачами

КИЇВ, 29 березня. /УКРІНФОРМ/. Сценарист Джей Ді Шапіро, який брав участь у роботі над сюжетом картини "Поле битви - Земля", офіційно вибачився пред глядачам за цей фільм, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на інтерв'ю сценариста виданню Sci-Fi Wire.
Як заявив Шапіро, продюсер і виконавець головної ролі Джон Траволта запевняв його, що сценарій є одним із кращих в історії фантастичного кіно. "Він навіть назвав його "Списком Шиндлера" наукової фантастики", - сказав Шапіро, підкресливши, що більшість його ідей не були враховані під час роботи над картиною. "Мій сценарій був дещо похмурішим, а образи героїв - глибші. У ньому не було манірних діалогів, інопланетян у черевиках рокерів, з кісками, як у Боба Марлі", - уточнив сценарист.
За словами Шапіро, він відмовився вносити зміни до свого тексту і був звільнений. Але у титрах його ім'я все ж вказано, гонорар, як і має бути, - виплачено.
Нагадаємо, що фільм "Поле битви - Земля" був удостоєний одразу семи премій "Золота малина" за найсумнівніші досягнення в галузі кіно. А нинішнього року картині присудили ще одну "винагороду" як "Найгіршому фільму десятиріччя".