вівторок, 23 березня 2010 р.

Гарі Поттер вирішив зайнятися політикою

КИЇВ, 22 березня. /УКРІНФОРМ/. Виконавець ролі Гарі Поттера, знаменитий британський актор Деніел Редкліфф днями підписав угоду, за якою отримав статус радника Ліберально-демократичної партії Великої Британії, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на Daily Express.
Як розповів сам актор, лідер Ліберально-демократичної партії Великої Британії Нік Клегг особисто подзвонив йому і попросив про підтримку. У свою чергу Редкліфф, вражений промовою політика, обіцяв допомогти партії збільшити її вплив.
"Я без сумніву голосуватиму за Ніка Клегга. Він подзвонив мені, і ми добре поговорили. Він справляє по-справжньому сильне враження", - сказав актор.
Як розказало журналістам анонімне джерело, Редкліфф не лише підтримає партію, а й виступатиме від її імені. "Нік дуже сподівається, що підтримка Деніела матиме тривалий характер, оскільки він знає, як важливо контактувати з сучасною молоддю, і Деніел для цього найкращий кандидат. Деніел серйозно ставиться до своєї ролі у партії і вже почав згадувати про ліберал-демократів у деяких своїх інтерв'ю", - повідало джерело.