вівторок, 2 березня 2010 р.

У Москві попрощалися з Владиславом Галкіним

КИЇВ, 2 березня. /УКРІНФОРМ/. У Москві попрощалися з відомим актором Владиславом Галкіним, якого не стало на 39-му році життя.
Храм, де проходила панахида, не вміщав всіх, хто прийшов попрощатися з Владом. Незважаючи на те, що біля труни зібралися лише родичі і близькі друзі актора, ті, хто прибув за кілька хвилин до початку відспівування, вимушені були стояти біля входу у малесеньку церкву. Обрана вона була не випадково: вже не одне покоління Галкіних є її постійними прихожанами і вона вважається родовою, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на LIFE NEWS.
Серед тих, хто прийшов, - колеги Владислава по акторському цеху: Сергій Маковецький, Вілле Хаапасало, Олександр Лазарев-мл., Любов Толкаліна та багато інших, хто був близький з Владом.
Біля храму чергували три карети "швидкої допомоги", співробітники міліції і курсанти Кремлівського полку. Колона вишикувалася за годину до початку церемонії. Військові прийшли провести в останню путь артиста, нагородженого кінопремією "Ніка" за роль старшого лейтенанта Таманцева у фільмі "У серпні 44-ого".
Після церемонії відспівування на Троєкуровському кладовищі, де буде похований артист, відбудеться цивільна панахида, і кожний з поклонників і шанувальників таланту Владислава Галкіна, які прийшли на кладовище, матимуть можливість попрощатися з актором.