вівторок, 30 березня 2010 р.

Девід Хей дав Миколі Валуєву надію на реванш

КИЇВ, 30 березня. (УКРІНФОРМ). Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація) британець Девід Хей заявив, що він може провести бій з росіянином Миколою Валуєвим, у якого Хей відібрав титул WBA наприкінці 2009 року. Повторний поєдинок Хея з Валуєвим може відбутися влітку 2010 року, пише британське видання The Daily Star.
У цей час Хей готується до бою з американцем Джонні Руїсом. Цей поєдинок відбудеться 3 квітня. Британський боксер наголосив, що він не знає, наскільки висока імовірність його бою з Валуєвим. Хей сказав, що він намагається не заглядати дуже далеко в майбутнє.
Раніше повідомлялося, що після поєдинку з Руїсом Хей може зустрітися з чемпіоном світу за версіями IBF (Міжнародна боксерська федерація), WBO (Всесвітня боксерська організація) і IBO (Міжнародна боксерська організація) киянином Володимиром Кличком або з його братом Віталієм, якому належить чемпіонський пояс WBC (Всесвітня боксерська рада).
Перший поєдинок Валуєва з Хеем пройшов у ніч з 7 на 8 листопада 2009 року у німецькому Нюрнберзі. Британський боксер переміг роздільним рішенням суддів. За підсумками 12-раундового поєдинку двоє арбітрів зафіксували перемогу Хея, ще один присудив нічию.