четвер, 4 березня 2010 р.

Погода: у п'ятницю очікуються опади

КИЇВ, 4 березня. (Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ). Хмарну з проясненнями погоду, яка на більшій частині території країни супроводжуватиметься снігом, мокрим снігом та дощем, прогнозують на п'ятницю, 5 березня, синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За прогнозом синоптиків, цього дня на дорогах, крім півдня та південного сходу, наростатиме ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, у південній частині місцями пориви 15-20 м/с, хуртовини.
Температура повітря в більшості областей становитиме вночі 4-9° морозу, вдень температурна амплітуда варіюватиме в межах від 3° морозу до 2° тепла. На Закарпатті, півдні, в Донецькій та Луганській областях уночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень 0-5° тепла. У Криму вночі 0-5° тепла, вдень 4-9° вище нуля.
У Києві та області буде хмарно з проясненнями. Істотних опадів цього дня синоптики не прогнозують. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря становитиме вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.