середу, 3 березня 2010 р.

Матір, що кинула малюка на поживу собакам, - засуджено

ЗАПОРІЖЖЯ, 2 березня. (Лілія Клименко - УКРІНФОРМ). Ця жахлива історія сталася в Запоріжжі весною минулого року. Випадкові перехожі в лісопосадці за містом знайшли малюка, який плакав, а навколо нього кружляла зграя бездомних голодних собак, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Як з'ясувало слідство, малюка на поживу собакам викинула недбала матуся - 20-річна жителька обласного центру. Але тварини не зашкодили дитині, більше того, вони дві доби відганяли від неї пришлих собак. Син, за словами сусідів, заважав молодій жінці вести розгульне життя. Коли горе-матір доправили в райвідділ міліції, вона без жодного сорому розказала, що перед нею стояв вибір - дитина або новий бой-френд. Вона обрала "коханого чоловіка".
Як повідомила старший прокурор відділу з підтримки держзвинувачень у судах прокуратури Запорізької області Зоя Шелудько, Апеляційний суд Запорізької області відмінив умовне покарання районного суду і засудив жінку до 1,5 рока позбавлення волі. Але і це рішення суду, на думку рідних і близьких засудженої, є дуже м'яким.