четвер, 4 березня 2010 р.

У Чернігові ображена жінка "замовила" свого чоловіка кілеру

ЧЕРНІГІВ, 4 березня. /Наталія Потапчук - УКРІНФОРМ/. Чернігівські правоохоронці взяли під варту жінку, яка через образу на свого чоловіка "замовила" його кілеру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За інформацією ЦЗГ УМВС в області, вбити свого "благовірного" 44-річна молодиця вирішила після того, як він вигнав її з дому і замінив у дверях замки. Коли жінка стала шукати кілера, інформація про це надійшла в Управління СБУ в області, а звідти - до обласного управління міліції.
Взявшись до роботи, оперативники розробили комбінацію, яка б дозволила жінці у своїх пошуках вийти на підставну людину. Так і сталося. Після обговорення всіх деталей замовниця передала виконавцю близько трьох тисяч доларів США й повідомила, де і в який час він може знайти її чоловіка. На доказ виконаної роботи кілер мав зняти з убитого золотий ланцюжок із хрестиком і забрати ключі від будинку.
У визначене місце до "замовленого" чоловіка під'їхали міліціонери. Коли вони розповіли йому про все, той просто розплакався.
На черговій зустрічі псевдокілера із замовницею, після передачі їй ланцюжка і ключів, жінку було затримано. Як з'ясувалося, вона не знала, що за такі дії Кримінальний кодекс України передбачає від 10 років позбавлення волі.