середу, 3 березня 2010 р.

Погода: у четвер на півдні і в Карпатах пройдуть опади

КИЇВ, 3 березня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ /. Синоптики Українського гідрометцентру повідомляють, що в четвер, 4 березня, у південній частині країни місцями пройдуть невеликі опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура повітря в південних областях становитиме вночі від 4° морозу до 1° тепла, на Південному узбережжі Криму 1-6° тепла. Вдень повітря прогріється до 8° тепла.
На решті території, прогнозують метеорологи, буде без істотних опадів, за винятком Карпатського регіону, де пройде помірний мокрий сніг. Температура повітря вночі становитиме 3-8° морозу, в Карпатах до 10°, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті до 5° вище нуля. На дорогах, крім півдня та південного сходу, проступатиме ожеледиця. Вітер західний, південно-західний, 5-10 м/с.
У Києві та області цього дня буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі становитиме 3-8° морозу, вдень температура варіюватиме в межах від 2° морозу до 3° тепла.