вівторок, 30 березня 2010 р.

МВС перевірить оприлюднену Ю.Тимошенко інформацію про хабарі для суддів КС

КИЇВ, 30 березня. (УКРІНФОРМ). Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов доручив негайно перевірити оприлюднену лідером демократичної опозиції Юлією Тимошенко інформацію про хабарі для суддів Конституційного Суду, повідомили УКРІНФОРМу в Департаменті зв'язків із громадськістю МВС України.
"Ми негайно перевіримо на правдивість висловлювання Юлії Тимошенко. І будуть зроблені відповідні висновки - хтось буде відповідати по закону: якщо мали місце хабарі - хабарники. Якщо це була чергова брехня Тимошенко - то вона сама буде притягнута до кримінальної відповідальності", - заявив міністр внутрішніх справ.
Як повідомлялося, напередодні на брифінгу Ю.Тімошенко заявила, що судді Конституційного Суду "поодинці викликаються і одержують пропозиції або визнати коаліцію й уряд за легітимний, або написати заяву про звільнення за власним бажанням, "одержавши непогану пенсію і менш значущі посади".
"За рішення, яке необхідне винести й освятити цю коаліцію та уряд, пропонується по одному мільйону доларів", - заявила Ю.Тімошенко, додавши, що має цю інформацію "безпосередньо з Конституційного Суду".