середу, 3 березня 2010 р.

У Москві в ДТП загинув популярний російський актор театру і кіно Юрій Степанов

КИЇВ, 3 березня. ( УКРІНФОРМ ). У Москві в автокатастрофі сьогодні вночі загинув популярний російський актор театру і кіно Юрій Степанов, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на ІТАР-ТАСС.
За інформацією московських правоохоронних органів, в автомобіль "Жигулі", що зупинився на світлофорі і в якому їхав Ю.Степанов, несподівано на великій швидкості врізалася іномарка. "Четвірку" винесло на зустрічну смугу, де вона зіткнулася з іншим легковим автомобілем. Степанов, який їхав на передньому пасажирському сидінні, загинув на місці.
Як повідомляє інформагентство РІА-Новини, слідчі вже порушили кримінальну справу за фактом цього ДТП. "Слідчі порушили кримінальну справу за статтею 264 (порушення правил дорожнього руху й експлуатації транспортних засобів) КК РФ. Для встановлення причин цієї аварії призначено ряд судових і автотехнічних експертиз", - поінформували в УВС Південно-Східного округу Москви.
Юрій Степанов народився 7 червня 1968 року в селищі Рисьєво Іркутської області. У 1988, закінчивши з червоним дипломом Іркутське театральне училище, отримав запрошення вступити в Державний інститут театрального мистецтва, в майстерню Петра Фоменка.
З 1993 року працював у московському театрі "Майстерня Петра Фоменка". Був відомим, популярним кіноактором, знімався в серіалах: "Будинок для багатих", "Привіт від Чарлі Трубача", "Громадянин начальник", "Штрафбат".