вівторок, 23 березня 2010 р.

Валуєву сподобався бій Володимира Кличка з Едді Чемберсом

КИЇВ, 23 березня. (УКРІНФОРМ). Російський боксер-суперважкоатлет Микола Валуєв поділився своєю думкою про поєдинок чемпіона світу за версіями IBF, IBO і WBO Володимира Кличка з претендентом із США Едді Чемберсом, в якому киянин переміг нокаутом.
"Загалом, бій мені сподобався, Кличко дуже упевнено провів цей поєдинок, повністю контролюючи хід подій на рингу, - цитує Валуєва видання Ruslife.eu. - Особливо у нього виходили комбінації лівою-правою. Іноді вони проходили просто класно. Чемберс не виглядав так різноманітно. Однак бути різноманітним йому не давав змоги Кличко. Володимир боксував у своїй звичній, ефективній манері і не дав змоги американцю повністю розкрити свій потенціал.
Чемберс - хороший боксер: швидкий, пластичний, чутливий. Завдяки цим якостям він не пропускав багато ударів. Однак американська манера уникати панчів, працюючи корпусом, в бою з Кличком зіграла з ним злий жарт. З боксером, у якого такі довгі руки, як у Володимира, складно працювати весь час у подібній захисній стійці. Кличку потрібно було зробити усього крок або навіть півкроку, і він вже міг пробити захист Чемберса. У результаті багато його "двійок" досягали мети. А ось коли Чемберс знаходився в русі, він практично не пропускав ударів".