понеділок, 22 березня 2010 р.

Валентину Толкунову буде поховано 24 березня на Троєкурівському кладовищі у Москві

КИЇВ, 22 березня. /УКРІНФОРМ/. Народну артистку РРФСР Валентину Толкунову буде поховано в середу, 24 березня, на Троєкурівському кладовищі у Москві. Про це поінформували у творчому об'єднанні "Арт", яке з 1989 року очолювала співачка, повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на російські ЗМІ.
Відспівування відбудеться у храмі Вознесіння о 10:00, о 12:00 - громадянська панахида у Театрі Естради. Після панахиди відбудеться похорон на Троєкурівському кладовищі.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, Валентина Толкунова померла у Москві на 64-му році життя. Після концерту в Могильові (Білорусь) 16 лютого Толкунову було госпіталізовано до реанімації місцевої лікарні. Лікарі пояснили це нездужання серйозною перевтомою співачки. Потім її перевезли до Москви. Вона проходила лікування у Боткінській лікарні.
За попередніми даними лікарів, причиною смерті стала серцева недостатність. 22 березня Толкунова впала у кому, після чого її підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Перед смертю над співачкою православним священиком було здійснено Таїнство соборування.