пʼятницю, 21 вересня 2012 р.

Номінанти на звання Найкращого українського артиста MTV EMA-2012

MTVТелеканал MTV Україна назвав номінантів, які змагатимуться за звання Найкращий український виконавець (Best Ukrainian Act) на щорічній музичній церемонії нагородження MTV Europe Music Awards 2012.

Про це повідомляє Корреспондент.net із посиланням на прес-службу MTV Україна.
У числі українських номінантів виявилася колишня фронтвумен групи Gorchitza, співачка Alloise; англомовна київська рок-поп-група Champagne Morning; група ДіО.фільми, яка вже брала участь у боротьбі за номінацію Найкращий український виконавець (Best Ukrainian Act) EMA, співак, шоумен і телеведучий Іван Дорн, а також молода українська група The Hardkiss.

Переможець номінації буде змагатися з європейськими зірками за звання Найкращий європейський виконавець (Best European Act).

Проголосувати за вподобаного артиста можна на сайті MTV.

Церемонія нагородження MTV Europe Music Awards-2012 відбудеться 11 листопада у Франкфурті. Лідером за кількістю номінацій на MTV Europe Music Awards стала поп-співачка Ріанна.

Нагадаємо, що в 2011 році Найкращим українським виконавцем (Best Ukrainian Act) MTV Europe Music Awards була визнана група Sirena.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1757222

1 коментар:

  1. Сподобалось дуже - особливо солістка The Hardkiss: дівчина з динозаврами на голові... http://www.youtube.com/watch?v=TYw7Sd17vKE Champagne Morning - Miracle - теж класна пісня... а кліп з руками - креативненько... Цікаво, як українська естрада - стає англомовною... не завжди і зрозумієш "українських" виконавців...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: