середу, 26 вересня 2012 р.

Facebook спростовує порушення приватності користувачів

FacebookКомпанія Facebook назвала помилковим слух про те, що особисті повідомлення користувачів соціальної мережі з'являлися в їх загальнодоступних хроніках.

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Деякі користувачі, переважно у Франції, стверджували, що їх повідомлення, відправлені в період з 2007 по 2009 рік, несподівано опинилися у відкритому доступі.

"Ці повідомлення є старими записами на стіні, які завжди були видимі на сторінках профілів користувачів", - заявили Бі-бі-сі в Facebook.

"Facebook пересвідчився в тому, що порушень приватності користувачів не було", - додали в компанії.

Інше джерело всередині корпорації передало слова інженерів про те, що змішення приватних і відкритих даних користувачів технічно неможливе: "жодних механізмів" для цього ніколи не створювалось.

Аналогічні чутки, за словами джерела, з'являлися минулого року і після "широкого розслідування" виявилися неправдивими.

Незважаючи на спростування з боку Facebook, багато користувачів продовжують наполягати, що в них у хроніках почали з'являтися матеріали, які, за їх твердженням, спочатку були приватними.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1758226

3 коментарі:

  1. А може користувачі мають рацію?

    ВідповістиВидалити
  2. Если пользователи говорят об этом, значит факт присутствует. Но еще раз хочется обратить внимание на то, что все, что пишется в Интернет, независимо от степени приватности, всегда может всплыть где-угодно самым неожиданным образом.

    ВідповістиВидалити
  3. користувачам доведеться пристосуватись або поміняти сервіс

    ВідповістиВидалити

Коментувати: