пʼятницю, 21 вересня 2012 р.

У канадському місті на пост мера претендує кіт

smokingУ канадському Галіфаксі господар кота на прізвисько Стен у смокінгу висунув свого вихованця у кандидати в мери міста, повідомляє Metro.

Незважаючи на те, що місцеві закони забороняють тваринам брати участь у виборах у будь-якій якості, популярність чорно-білого кота зростає день від дня.


Основна мета Стена в смокінгу - привернути увагу жителів Галіфакса до ситуації з бездомними тваринами. "На думку" кота, необхідно зробити все можливе, аби котів і кішок, в яких немає свого будинку, було якомога менше.

У передвиборній програмі Стена в смокінгу говориться, що якщо йому удасться перемогти, він гарантує всім своїм побратимам смачне котяче пригощання з курки й туалети в кожен будинок.

У кота-кандидата досить багато шанувальників. Так, сторінка партії кота - Партія смокінга - в Facebook набрала більше трьох із половиною тисяч лайків.

Вибори мера Галіфакса відбудуться 20 жовтня.

Стен у смокінгу - не єдиний кіт, який займається політикою. У лютому поточного року повідомлялося, що кіт, який живе в місті Спрінгфілд, штат Вірджінія, став претендентом на місце в Сенаті США.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_kanadskomu_misti_na_post_mera_pretendue__kit_1757219

4 коментарі:

Коментувати: