пʼятницю, 28 вересня 2012 р.

Блохін подав заяву про відставку, але ФФУ її не прийняла

BloxinОлег Блохін написав заяву про звільнення з посади головного тренера національної збірної України, але написана вона у некоректній формі, а тому не була прийнята Федерацією футболу України.

Про це заявив президент ФФУ Анатолій Коньков, повідомляє прес-служба федерації.


"Олег Блохін дійсно подав заяву на звільнення, однак написана вона у некоректній формі, що фактично означає, що ніякої заяви на сьогодні немає, й Олег Блохін залишається тренером збірної. Я розмовляв з ним, і нами було досягнуто домовленості про те, що він підготує збірну до двох найближчих матчів проти Молдови й Чорногорії. На яких умовах - або за контрактом, або на громадських засадах - ми поговоримо пізніше. Найголовніше, що Олегу Блохіну зараз потрібно зосередитися на підготовці збірної до важливих матчів і досягненні позитивного результату. Це і є найбільшим пріоритетом на даний момент", - сказав Коньков.

За його словами, помічники Блохіна Юрій Роменський і Андрій Баль взагалі не писали заяв про звільнення. "Ми не отримували від них жодних заяв, тому на сьогодні вони залишаються тренерами національної збірної. Якщо щось зміниться, ми обов'язково повідомимо про це", - зазначив Анатолій Коньков.

Президент ФФУ підкреслив, що пошуки нового тренера почнуться тільки після того, як федерація отримає від Блохіна офіційну заяву про звільнення. "Але ми готові до цього. Нещодавно нами було призначено голову комітету національних збірних і тренерської ради - Михайла Фоменка. Він вивчить це питання і запропонує нам кандидатури, і після цього можна буде більш предметно говорити", - сказав Коньков.

Нагадаємо, у вівторок Олег Блохін підписав 4-річний контракт з київським "Динамо". Водночас, він залишається тренером збірної України й готуватиме команду до двох відбірних матчів чемпіонату світу-2014 проти збірних Молдови й Чорногорії.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1758893

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: