понеділок, 10 вересня 2012 р.

Названі автомобілі, що найшвидше знецінюються

Дослідження британського журналу volvojpgAuto Express встановило, що найбільше вартість у перші кілька років експлуатації втрачає седан Volvo S80. Лідером за збереженням ціни став спорткар Porsche 911 у кузові "кабріолет".

Про це повідомляє сайт maanimo.com.


Дослідження спирається на дані аналітичного агентства CAP, яке включає відомості по 40 тисячам моделей машин.

Журнал розділив ці автомобілі на дві категорії: машини, що втрачають менш як 50% вартості за три роки експлуатації, або 50 тисяч кілометрів пробігу, і автомобілі, що втрачають за цей же період часу більш як 80% вартості.

За словами представників компанії Porsche, які прокоментували результати звіту, вироблювані маркою автомобілі стають дуже популярними машинами на вторинному ринку завдяки своїй надійності і довговічності.

У Porsche також повідомили, що близько двох третин всіх випущених фірмою автомобілів як і раніше експлуатуються.

У свою чергу, представники компанії Volvo пояснили низький показник збереження вартості седаном S80 невисокою популярністю даної моделі. За словами експертів з Volvo, ці машини у 90% випадків купують для бізнесу, наприклад, для перевезення людей в аеропорти з водіями.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1754456

4 коментарі:

  1. Все, навіть найкраще, має свій термін...

    ВідповістиВидалити
  2. найшвидше знецінюються, але найдовше експлуатуються

    ВідповістиВидалити
  3. Сейчас уже и исследованиям нельзя доверять, все заказное

    ВідповістиВидалити
  4. найшвидше знеціняться автівки на бензині - довше можуть протриматись електоромобілі, також чимала перспектива у машин з водневими двигунами...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: