вівторок, 25 вересня 2012 р.

Forbes назвав найдинамічніших світових алкогольних брендів


У рейтингу глобальних алкогольних брендів, які показали найбільш вражаюче зростання продажу за підсумками 2011 року, сім місць дісталося віскі, пише Forbes.ua.

За даними дослідницької компанії Euromonitor International, "найшвидшим" виявилося шотландське віскі William Lawson's.

Так, віскі William Lawson's (Bacardi) показало зростання продажу на 35% за рік. За купажування William Lawson's останні кілька років відповідає жінка -
найрідкісний випадок для індустрії. Пляшка 0,7 л коштує близько $25.

На 22,4% зріс продаж горілки Poliakov. Вона маловідома у країнах СНД, і навіть у Росії, де, як стверджує виробник, вона була створена. Рекорди популярності Poliakov б'є у Франції, позиціонуючись у рекламі як "справжня горілка російського походження". Пляшка такої горілки коштує $17 (0,7 л).

Poliakov - найуспішніший горілчаний бренд La Martiniquaise, другий за величиною алкогольної групи у Франції. Poliakov експортується у більш як 50 країн, а два роки тому цей бренд був включений у рейтинг "мільйонерів" - його продаж перевищив 1 млн дев’ятилітрових упаковок.

Біттер Fernet Branca показав зростання продажу на 20,3%. Це гіркий бальзам, настояний на травах і потім витриманий у дубових бочках. Придуманий 1845 р. італійським аптекарем Бернардіно Бранка. Трави та спеції для виготовлення напою збираються на чотирьох континентах. Рецепт тримається в секреті, точний перелік рослинних інгредієнтів невідомий.

Ірландський віскі Jameson показав зростання продажу на 19,2%, напій пастис Ricard - на 15,2%.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/forbes_nazvav _naydinamichnishih_svitovih_alkogolnih_brendiv_1757969

2 коментарі:

  1. Взагалі-то, алкоголь - зло, але якщо вже й споживати, то вишукане...

    ВідповістиВидалити
  2. Poliakov - як мінімум, що можна подумати про цю горілку, що вона була виготовлена в Польщі... до чого тут "справжня горілка російського походження"????

    ВідповістиВидалити

Коментувати: