четвер, 20 вересня 2012 р.

У Держдумі вважають, що українські депутати "погарячкували" із законом про наклеп

У Держдумі РФ вважають, Цензура-04-2що українські депутати погарячкували із законом про наклеп, що передбачає кримінальну відповідальність для представників ЗМІ.

Таку думку висловив українським журналістам у Москві перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД і зв'язках із співвітчизниками Володимир Нікітін, передає власний кореспондент
УКРИНФОРМу.

"Україна завжди випереджала нас за темпераментом, і цього разу українські депутати знову "погарячкували" відносно журналістів", - сказав Нікітін.

Він нагадав, що Держдума РФ теж ухвалила закон про наклеп, але російські депутати, за словами Нікітіна, "не повинні брати приклад зі своїх українських колег".

Як повідомляв
УКРІНФОРМ, 18 вересня Верховна Рада прийняла за основу проект закону про внесення змін до Кримінального і Кримінально процесуального кодексів України щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини, які передбачають введення кримінальної відповідальності за наклеп і образу. Відповідне рішення підтримали 244 народні депутати.

Ігор Соловей, МОСКВА. 20 вересня 2012 року.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_dergdumi_vvagayut_shcho_ukraiinski_deputati_pogaryachkuvali_iz_zakonom_pro_naklep_1757119

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: