середу, 12 вересня 2012 р.

Уряд виділить 1,2 млрд грн на закупівлю в наступному році нових "швидких"

машПроект держбюджету на 2013 рік передбачає виділення 1,2 млрд грн на придбання медичного автотранспорту для комунальних закладів охорони здоров'я.

Про це у середу на засіданні уряду заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомляють кореспонденти УКРІНФОРМу.

"Уряд послідовно продовжує поліпшувати якість медичної допомоги громадянам. В бюджеті наступного року понад 1,2 млрд грн буде виділено територіальним громадам (містам і селам України) на придбання медичного автотранспорту та обладнання для комунальних закладів охорони здоров'я", - сказав М.Азаров.

Прем'єр підкреслив, що 323 млн грн буде спрямовано на забезпечення медикаментами та виробами медичного призначення станцій швидкої медичної допомоги. Крім того, за його словами, на 200 млн грн профінансують забезпечення закладів охорони здоров'я витратними матеріалами, препаратами анестезії тощо.

М.Азаров також сказав, що за бюджетні кошти реконструюють і обладнають перинатальним та постнатальним обладнанням столичний Інститут педіатрії, акушерства і гінекології, створять Центр пересадки кісткового мозку в "Охматдиті" та відкриють ще 7 перинатальних центрів у Волинській, Київській, Львівській, Чернівецькій, Херсонській областях та місті Києві.
Костянтин Соловчук, Марина Гонта, КИЇВ. 12 вересня 2012 року.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/uryad_vidilit_12_mlrd_grn_na_zakupivlyu_v_nastupnomu_rotsi_novih_shvidkih_1755086

3 коментарі:

Коментувати: