вівторок, 25 вересня 2012 р.

Наприкінці вересня в Україні буде тепло, як влітку

До кінця вересня в Україні утримуватиметься тепла та суха погода. В деяких областях температура досягне літніх показників.

Про це під час брифінгу в понеділок повідомив заступник директора Українського гідрометеорологічного центру МНС України Анатолій Прокопенко.

"До кінця вересня в Україні буде тепло. В окремі дні пройдуть невеликі короткочасні дощі. Переважно це буде в північних, західних і центральних областях", - сказав синоптик.

За прогнозом Гідрометцентру, 24 вересня в Україні опадів не передбачається, температура вдень становитиме +14-19, на Закарпатті та у південній частині країни +21-26 градусів.

25 вересня у західних та більшості північних областей пройдуть дощі, на решті території без опадів, температура повітря вночі становитиме +7-12 градусів, вдень +17-24.

26 вересня опадів не буде, лише вночі у північних та центральних областях короткочасний дощ. Температура вночі +10-15, вдень +19-24, на півдні до +29 градусів.

27 вересня температурний режим не зміниться, опадів також не передбачається.

28 вересня знову буде суха погода, температура вночі до +20, вдень +22-27, на Одещині, Миколаївщині та Вінниччині можлива температура +30, тобто температура досягне літніх значень.

29 і 30 вересня температура вдень становитиме +24, вночі +10-16 градусів.

Заступник директора Укргідрометцентру додав, що початок жовтня буде сухим і доволі теплим. "Якщо говорити про початок жовтня, треба сказати, що практично на всій території України, він буде сухим. Лише 1 жовтня у центральних та східних областях місцями можливий короткочасний дощ. Температура вночі буде становити +3-10, вдень +18-24", - сказав він.

2 коментарі:

  1. Якщо і цього разу синоптики нас обманять, подамо на них зиск!

    ВідповістиВидалити
  2. Передавали, что весь сентябрь будет теплых, однако ходим в куртках

    ВідповістиВидалити

Коментувати: