середу, 26 вересня 2012 р.

Закоханий канадець шукає ірландську незнайомку

ПошукКанадський зубний лікар Сенді Крокер подолав вісім тисяч кілометрів і прибув до Ірландії, де він сподівається знову зустріти дівчину, з якою кілька хвилин розмовляв у 2011 році.

Про це пише The Province, повідомляє "Лента.ру".

"34-річний медик не може забути молоду ірландку і має намір відшукати її. За словами Крокера, він зустрів прекрасну незнайомку в липні 2011 року в Енністімоні в графстві Клер", - йдеться у повідомленні.

Зустріч відбулася під час сніданку в місцевому кафе. Лікар побачив дівчину, яка сподобалася йому, дочекався, коли вона доїсть замовлені страви, і підійшов до неї. Однак тривалого спілкування не вийшло - Крокер встиг поговорити з нею лише про погоду, а також запитати, куди йому і його брату, з яким він приїхав до країни, краще вирушити і що подивитися.

Дантист зізнався, що не припиняв думати про ірландську дівчину ні під час подорожі, ні після повернення на батьківщину. У результаті він вирішив повернутися до Ірландії, що і зробив через деякий час. Він має намір відвідати великі міста і постаратися відшукати незнайомку. Крокер розказав, що на вигляд їй 20 з чимось років, у неї темно-руде волосся і веснянки.

Пошуки, затіяні Сенді Крокером, освітлюються в місцевій пресі. Поки що канадцю не вдалося знайти ту саму рудоволосу дівчину.

За інформацією на 2011 рік, в Ірландії мешкали, за різними даними, від 5 до 6,4 мільйона осіб. Співвідношення статей при цьому оцінювалося як 99 чоловіків на 100 жінок.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1758228

2 коментарі:

Коментувати: