вівторок, 25 вересня 2012 р.

Укрзалізниця запевняє, що квитки у Крим є

КвиткиДержавна адміністрація залізничного транспорту України спростувала поширену низкою ЗМІ інформацію про відсутність квитків на потяги, що курсують між Кримським регіоном та Києвом, а також іншими великими містами України.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

«У вільному продажі є досить квитків на поїзди, що курсують між великими містами України. Усі бажаючі виїхати з Криму в напрямку інших великих міст країни мають змогу скористатися залізничним транспортом», - зазначається у повідомленні.

Так, наприклад,із Сімферополя у напрямку Харкова на 12 жовтня у вільному продажі залишається 665 проїзних документів. На 5 жовтня з Донецька до Севастополя у вільному продажі залишається 222 проїзні документи. У зворотньому напрямку Сімферополь - Донецьк у вільному продажі на 12 жовтня залишається 58 квитків

Пасажири можуть без будь-яких обмежень довідатися про наявність квитків на будь-яку дату, їх вартість, а також зарезервувати або викупити проїзні документи на сайті он-лайн бронювання (Booking.uz.gov.ua ).

Крім того, проблему дефіциту квитків до Харкова та Донецька вже кілька місяців тому повністю вирішено - зокрема, із запуском швидкісних поїздів «Український експрес». На сьогодні квитки на цей та інші класи поїздів є у достатній кількості.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ukrzaliznitsya_zapevnyae__shcho_kvitki_u_krim_e__1757768

2 коментарі:

  1. А кому не вистачило квитків? Уже літній сезон позаду!

    ВідповістиВидалити
  2. билеты в Крым есть (если это не пятница и не воскресенье), но их надо покупать заблаговременно... особенно на ночные поезда

    ВідповістиВидалити

Коментувати: