середу, 26 вересня 2012 р.

Киян запрошують на сільськогосподарські ярмарки

ЯрмарокУ Києві 28 та 29 вересня пройдуть традиційні сільськогосподарські ярмарки, на яких фермерську продукцію пропонуватимуть за цінами на 10-15% нижче від ринкових.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"На ярмарках споживачам запропонують різноманітні продукти харчування майже з усіх регіонів України: картоплю, овочі, фрукти, м'ясо та м'ясні продукти, рибу та рибопродукти, цукор, борошно-круп'яні вироби, олію, мед, консервовані продукти та інші продовольчі товари від безпосередніх товаровиробників, підприємств харчової та переробної промисловості за цінами на 10-15% нижчими від ринкових", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, у п’ятницю, ярмарки відбудуться у Голосіївському районі на просп. 40-річчя Жовтня,116; Дніпровському районі на вул. Алма-Атинська,109; Печерському районі на розі вул. Первомайського та Мечнікова, на розі вул. О.Вишні та Дружби Народів; Подільському районі на просп. Правди, 5-11; Святошинському районі на вул. Зодчих, 62-64; Солом’янському районі на вул. Освіти (в межах вулиць Вузівської та Кривоноса); Шевченківському районі на вул.Воровського,2-4, вул.Ризькій,1, вул.Якіра,19, вул. В.Піка,18, розі вул. Щусєва та Тираспольської.

У суботу - у Голосіївському районі на вул.Конєва; Дарницькому районі на вул. Ревуцького; Деснянському районі на вул. Курчатова; Дніпровському районі на вул. А.Малишка, 5-15; Оболонському районі на просп. Оболонський, 23-43; Печерському районі на вул. Лумумби, 23/35; Подільському районі на вул. Світлицького, 25; Святошинському районі на вул. М.Булгакова, 2-а; Солом’янському районі на вул. Стадіонній; Шевченківському районі на вул. В.Василевської, 1-17.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/kiyan_zaproshuyut_na_silskogospodarski_yarmarki_1758222

1 коментар:

Коментувати: