суботу, 15 вересня 2012 р.

Книжку, що представляє 68 найвідоміших українських акторів, випустив журнал "Кіно-Театр"

Щойно побачила світ чудово оформлена і щедро ілюстрована книжка "Українські обличчя кіно й театру". Такий подарунок українським акторам та їхнім шанувальникам зробили журнал "Кіно-Театр" і видавництво "Задруга".

Про це УКРІНФОРМу повідомили у редакції журналу "Кіно-Театр".


"Таке видання з'явилося вперше за всю історію українського театру і кіно. В ньому йдеться про 68 персоналій, серед яких незабутні Дмитро Мілютенко, Нонна Копержинська, Іван Миколайчук, Костянтин Степанков, Наталя Наум, Борислав Брондуков, Леонід Биков, Богдан Ступка, а також про майстрів, які перебувають у зеніті творчості - таких, як Федір Стригун, Богдан Козак, Михайло Голубович, Лариса Кадочникова, Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Наталя й Ольга Сумські, Лесь і Назар Задніпровські, Ірина Дорошенко, Людмила Смородіна, Віталій Савчук та інші", - сказано в повідомленні.

Презентація видання "Українські обличчя кіно й театру" відбудеться 20 вересня о 17.00 в Культурно-мистецькому центрі НаУКМА (вул. Іллінська, 9). Очікується, що в ній візьмуть участь актори Національного театру ім. І. Франка Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, Лариса Руснак, Петро Панчук.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1755810

1 коментар:

Коментувати: