четвер, 27 вересня 2012 р.

У столичному ТРЦ "Караван" невідомий вбив трьох охоронців

СтрільбаУ столичному торговельно-розважальному комплексі "Караван" невідомий убив трьох охоронців.

Про це УКРІНФОРМу повідомили у відділі зв'язків з громадськістю (ВЗГ) ГУ МВС України у м.Києві.

"Сьогодні (26 вересня) близько 15.00 спецлінією "102" до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в м.Києві надійшло повідомлення, що на вул. Луговій, 12, в торговельному центрі "Караван" невідомий розстріляв трьох приватних охоронців та одного поранив", - поінформували у ВЗГ.

На місце виклику негайно виїхали керівництво столичної міліції, слідчо-оперативні групи міської та районної міліції, оперативні підрозділи та експерти НДЕКЦ.

Як встановила міліція, біля однієї з кас мегамаркету приватні охоронці помітили чоловіка, який намагався без оплати винести флеш-карту пам’яті. Задля з’ясування обставин сек’юриті його затримали та провели до службового приміщення.

"Щойно переступивши поріг кімнати, затриманий вчинив стрілянину. Внаслідок вогнепального поранення троє приватних охоронців загинули на місці події, ще одного з тяжкими травмами доставлено до лікарняного закладу. Після кривавої розправи стрілець втік", - розповіли у ВЗГ.

Наразі на місці злочину працюють правоохоронці, опитуються свідки та можливі очевидці вбивства.

За даним фактом слідчим відділом Оболонського райуправління столичної міліції порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 ККУ. Проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання зловмисника.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_stolichnomu_trts_karavan_nevidomiy_vbiv_troh_ohorontsiv_1758453

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: