понеділок, 18 червня 2012 р.

Південнокорейська POSCO названа найбільш конкурентоздатною сталеливарною компанією світу

Найбільша у Південної Кореї металургійна корпорація POSCO названа найбільш конкурентоздатною сталеливарною компанією світу за версією World Steel DynamicsWSD. Цей титул вона отримує вже третій рік поспіль.

Компанію було обрано з 35 світових сталеливарних гігантів за підсумками оцінки рентабельності, фінансової стабільності, прибутковості та виробничих потужностей. У 2011 році чистий прибуток POSCO становив 3,7 трлн вон, або 3,31 млрд доларів. Вона є найбільшою компанією Південної Кореї за ринковою вартістю, третьою за обсягами виробництва сталі компанією в Азії і четвертою за цим показником у світі.

POSCO спеціалізується на виробництві гарячокатаної сталі, листової сталі для автомобільної промисловості, а також нержавіючої сталі. На південнокорейському ринку реалізується 70% продукції компанії, 30% постачається на експорт. Разом з тим експерти відзначають, ця компанія поступається іншим сталеливарним корпораціям у таких категоріях, як кваліфікація працівників, продуктивність, екологія виробництва.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/pivdennokoreyska_posco_nazvana_naybilsh_konkurentozdatnoyu_stalelivarnoyu_kompanie_yu_svitu_1735147

1 коментар:

Коментувати: