середу, 20 червня 2012 р.

Україна не вийшла у чвертьфінал через помилково незарахований гол - бельгійські ЗМІ

Популярні ЗМІ Бельгії, оприлюднюючи звіти й репортажі про матч Україна - Англія на Євро-2012, одностайно наголошують на помилці судді, який не зарахував гол гравця української збірної Марка Девича на 62-й хвилині.

«Англія і Франція вийшли до чвертьфіналу після помилково не зарахованого голу України, - пише бельгійська газета De Standaard. - Україна повинна була виграти в Англії, щоб вийти до чвертьфіналу, але не мала везіння у своєму останньому груповому матчі».

Як пише у своєму репортажі про матч Україна - Англія бельгійський спортивний журналіст, «Марко Девич перекинув м'яч через голкіпера Харта у ворота, але угорський суддя Віктор Кашшаї помилково не зарахував гол, вважаючи, що м'яч не повністю перетнув лінію».

Про фатальну для української збірної помилку футбольного арбітра також пише популярне бельгійське видання Le Soir. Газета цитує головного тренера збірної Англії Роя Ходжсона, який у післяматчевому інтерв'ю європейським ЗМІ визнав, що «його команді пощастило через помилково не зарахований гол українців». «У футболі не запроваджені технічні можливості для визначення, був гол, чи ні. Арбітр не має можливості переглядати повільний повтор... Це людська помилка», - зазначив тренер збірної Англії.

Андрій Лавренюк, БРЮССЕЛЬ. 20 червня 2012 року.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1735906

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: