пʼятницю, 15 червня 2012 р.

За шість днів Євро-2012 міліція затримала 14 кишенькових крадіїв

З початку чемпіонату Європи з футболу українська міліція затримала 14 кишенькових злодіїв.

Про це УКРІНФОРМу повідомили в Управлінні зв'язків з громадськістю МВС України.

"За 6 днів проведення в Україні Євро-2012 затримано 14 кишенькових крадіїв. Один з них перебував у державному розшуку за вчинення шахрайства", -
поінформували в УЗГ, посилаючись на матеріали Департаменту карного розшуку МВС.
Усі затримані - безробітні віком від 17 до 39 років, деякі раніше були судимими. Своїх жертв вони шукали у фан-зонах та на прилеглій території, а також у громадському транспорті.

Міліція закликає українців та гостей чемпіонату дотримуватися елементарних правил безпеки та виявляти пильність і обережність. Зокрема, для іноземців ці правила викладено в інформаційній брошурі "Ваш поліцейський гід" дев'ятьма мовами, яка вручається всім, хто відвідує стадіони та фан-зони.

"Якщо ж вас обікрали, необхідно негайно звернутися до найближчого патруля міліції. Оперативне інформування є гарантією розкриття злочину", - рекомендують у МВС.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/za_shist_dniv_e_vro_ 2012_militsiya_zatrimala_14_kishenkovih_kradiiiv_1734650

1 коментар:

  1. Втратити свій гаманець посеред натовпу - нехитра ситуація, тим більше, що нині крадії відкрили полювання на футбольних ГАВ. Обнадіює, що все-таки міліціонери ловлять кишенькових злодіїв на гарячому (адже дуже важко розпізнати серед такої кількості людей ймовірного злочинця, ще важче - зафіксувати сам момент злочину: кишенькові крадії навчилися професійно обводити кругом пальця навіть бувалих правоохоронців).

    ВідповістиВидалити

Коментувати: