середу, 13 червня 2012 р.

У фан-зоні Києва сьогодні фестиваль боді-арту

У середу на території фан-зони столиці України пройде фестиваль боді-арту.

Про це в ексклюзивному коментарі для кореспондента УКРІНФОРМу повідомила прес-секретар медіа-центру приймаючого міста Анна Пархоменко.

«Організатори фан-зони підготували для гостей міста та вболівальників чимало приємних сюрпризів. Зокрема, сьогодні відбудеться фестиваль боді- арту. Протягом дня усіх охочих розмальовуватимуть символікою збірних-учасниць ЄВРО 2012 та іншою футбольною тематикою», - сказала Анна Пархоменко.

Вона також повідомила, що відкриється фан-зона маршем барабанщиць «Тайко драммерс»: «О 15 годині виступить гурт «Singleton», а о 16.15 - Tomato Jaws. На величезних екранах нинішнього вечора зі Львова і Харкова транслюватимуть матчі Данія - Португалія та Нідерланди - Німеччина.

Уже традиційно перед матчами уболівальників розважатимуть драйвові діджеї та гурт «Red Foxes».

Прес-секретар медіа-центру зазначила, що вчорашня кількість відвідувачів фан-зони перевищила 70 тисяч. При цьому вона нагадала, що 11 червня Київ побив свій перший рекорд: «Протягом дня на Хрещатику побувало близько 100 тисяч вболівальників. Такою кількістю відвідувачів були приємно здивовані навіть в УЄФА».

Принагідно Анна Пархоменко процитувала також і слова менеджера фан-зон УЄФА ЄВРО 2012 Томаса Глор, який назвав київську фан-зону найохайнішою. «Я був у всіх Приймаючих містах ЄВРО 2012, бачив усі офіційні фан-зони - і можу з упевненістю сказати, що усі вони організовані на високому рівні. Проте, порівнюючи, вважаю, що фан-зона у Києві є найчистішою і мабуть найкраще організованою».

Такий офіційний відгук представника УЄФА, за словами Анни Пархоменко, є чи не найкращим компліментом для організаторів приймаючого міста Києва.

Наталія Андрусенко, КИЇВ. 13 червня 2-12 року.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_fan_zoni_kie_va_sogodni_festival_bodi_artu_1734087

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: