середу, 13 червня 2012 р.

Європейське агентство з охорони навколишнього середовища перевірило пляжі континенту

Щороку Європейське Агентство з охорони навколишнього середовища досліджує якість води і виносить суворий вердикт. 2012 року вже було перевірено більш як 20 000 купальних місць, повідомляє Newsland. Результати виявилися непоганими: 92% пляжів Європи відповідають нормам якості, решту найближчим часом планується теж довести до нормального стану.

Найвищі оцінки отримали Греція, Хорватія, Кіпр і Мальта. У 90% оглянутих місць немає претензій до якості води та безпеки. У таких країнах, як Італія, Португалія, Іспанія оцінку «надійних» отримали 80% пляжів. Високий показник рівня якості пляжів отримали також Болгарія, Нідерланди, Латвія - у цих країнах лише невелика кількість місць для купання не відповідає необхідним вимогам.

Наприкінці списку виявилася Франція, найбільш відвідувана туристами європейська країна. Мабуть, це негативно позначилося на тому, що третина всіх французьких пляжів не відповідає стандартам.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/e_vropeyske_agentstvo_z_ohoroni_navkolishnogo_seredovishcha_perevirilo_plyagi_kontinentu_1733950

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: