пʼятницю, 22 червня 2012 р.

Британська фірма відкрила вакансію зомбі без досвіду роботи

Британська фірма, що спеціалізується на організації розваг для прихильників зомбі, відкрила вакансію на посади живих мерців.

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на Orange News.

Як розповів представник компанії, претенденти на посаду зомбі мають прийти на співбесіду в гримі у стилі живих мерців і у відповідному вбранні. Крім того, їм треба продемонструвати працедавцям уміння поводитися, як зомбі, тобто видавати страшні нечленороздільні звуки і рухатися, як персонажі з фільмів жахів. Досвід роботи зомбі не потрібний.

Співбесіда кандидатів на посаду зомбі відбуватиметься 28 червня у Лондоні. Тим, кому вдасться справити добре враження на представників фірми, мають відправитися у графство Чешир, де знаходиться бездоглядний замок. Саме там найближчим часом і будуть організовані заходи для любителів зомбі.

Купуючи квиток у замок, любитель жахів і його друзі дістають можливість впродовж декількох годин бігати від зомбі і намагатися уникнути можливої "загибелі". Квитки в замок із зомбі коштують 99 фунтів стерлінгів на одну людину. Найближчий захід заплановано на 11 серпня.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/britanska_firma_vidkrila_vakansiyu_zombi_bez_dosvidu_roboti_1736377

1 коментар:

  1. Британцям бракує гострих відчуттів? Хай приїдуть до нас на Троєщину. Увечері.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: