вівторок, 12 червня 2012 р.

Міліція не зафіксувала жодного порушення під час матчу Україна-Швеція

Міліція не зафіксувала жодного правопорушення під час матчу чемпіонату Європи з футболу між збірними України та Швеції у Києві.

Про це УКРІНФОРМу повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю (ВЗГ) Головного управління МВС України у м.Києві.

"Під час проведення першого матчу в Києві у рамках Євро-2012 не зафіксовано жодного правопорушення, пов’язаного з проведенням футбольного турніру", - зазначили у ВЗГ.

За даними міліції, за грою на НСК "Олімпійський" спостерігали понад 60 тисяч уболівальників, а у фан-зоні на Хрещатику зібралося 50 тисяч людей (за іншими даними - понад 70 тисяч - ред.).

Охорону громадського порядку забезпечували 6,5 тисяч працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх військ МВС України.

Спокійно пройшов також марш шведських уболівальників вулицями Києва, який супроводжували майже 900 правоохоронців, 8 вершників та 6 кінологічних нарядів, поінформували у столичній міліції.

Керівництво ГУМВС України в м.Києві висловило подяку киянам і гостям столиці, а також шведським уболівальникам та поліцейським цієї країни за "толерантність та злагоджені і скоординовані дії під час проведення футбольного матчу".

Як повідомлялося, 11 червня у першому матчі групового турніру ЧЄ-2012 збірна України з рахунком 2:1 обіграла команду Швеції.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1733691

1 коментар:

Коментувати: