вівторок, 26 червня 2012 р.

МНС оприлюднило найбільш обвалонебезпечні ділянки кримського узбережжя

Перелік з понад двадцяти найбільш обвалонебезпечних ділянок узбережжя Кримського півострова оприлюднило Головне управління МНС України в АРК.

Про це йдеться у повідомленні кримського главку МНС, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

«Перелік оприлюднено у зв'язку з прогнозованим посиленням активності геологічних процесів берегових схилів, та попередило відпочиваючих про небезпеку», - йдеться у повідомленні.

Зокрема на південному березі Криму найбільш небезпечними названі ділянки в межах бухти Ласпі до мису Херсонеський, мис Іфігенія, мис Кішка, Зелений мис, мис Микита, в межах Кучук-Ламбадського хаосу, мис Чабан-Куле, мис Ай-Фока, мис Пуль-Оба, мис Алчак, мис Меганом, підніжжя Карадага, ділянки узбережжя від Коктебеля до мису Киик-Атлама).

На західному узбережжі - від мису Лукулл, населені пункти Піщане, Берегове, Кутове, сел. Миколаївка до озера Кизил-Яр.

Узбережжя Керченського півострова (Азовське узбережжя - мис Голубиний, мис Ліхтар до мису Бакланов, від мису Бакланов до мису Тархан, мис Зюк, мис Кітен (райони сел. Заводський і сел. Семенівка).

Узбережжя Керченської протоки (від с. Героївське до озера Тобечик, мис Такил, Чорноморське побережжя - від мису Такил до Киз-Аульському маяка).

Головне територіальне управління МНС в АР Крим нагадує про заборону базування кемпінгів, встановлення наметів та використання небезпечних берегових зон як місць відпочинку.

Рятувальники звертаються до громадян, відпочиваючих, які планують відпочинок на узбережжі вищеперелічених районів, з проханням виключити перебування в даних місцях, так як це ставить під загрозу життя.

2 коментарі:

  1. У нас так завжди! Сочатку станеться кілька трагічних випадків, потім сповіщають про небезпеку обвалів!

    ВідповістиВидалити
  2. якби ще хтось до цього прислухався

    ВідповістиВидалити

Коментувати: