понеділок, 11 червня 2012 р.

У столичній фан-зоні сьогодні очікують великого напливу і посилюють безпеку

У  Києві 11 червня пройде перший матч збірної України в рамках Євро-2012, тож в офіційній фан-зоні столиці очікується великий наплив уболівальників. У цьому зв’язку на її території буде вжито посилених заходів безпеки.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Організатори офіційної фан-зони чекають на великий наплив уболівальників - до 50 тисяч футбольних фанів. У зв'язку з цим на території фан-зони будуть посилені заходи безпеки", - зазначається у повідомленні.

Зокрема, нагадується, що на територію фан-зони заборонено проносити легкозаймисті, великогабаритні, колючі та ріжучі предмети, алкогольні напої, зброю, професійну фото- і відео- апаратуру, засоби трансляції (окрім представників ЗМІ, які отримали відповідний дозвіл). Як пояснюють організатори, такі правила встановлені УЄФА та діють на територіях фан-зон та стадіонів усіх приймаючих міст.

За інформацією штабу з безпеки київської фан-зони, з першого дня її відкриття на Хрещатику було налагоджено оперативну та ефективну систему безпеки. Працює система відеонагляду, всі входи до фан-зони контролюють окремі групи охоронців, організовано постійний патруль всередині та ззовні фан-зони.

Потоки на вхід і на вихід з фан-зони розділені для зручності уболівальників: вхід здійснюється тільки через турнікети, вихід – у спеціально позначених місцях. Одночасно у фан-зоні працює близько 500 співробітників служби безпеки.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1733323

1 коментар:

Коментувати: