понеділок, 11 червня 2012 р.

Мер Львова вимагає від УЄФА забезпечити транслювання матчів у фан-зоні українською

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся в УЄФА з вимогою забезпечити трансляцію матчів у фан-зоні українською мовою. Адже вчора під час матчу Північна Ірландія - Хорватія трансляція велась російською. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів-2012».

«Випадок, який стався вчора, коли матч між двома збірними транслювався російською мовою, - це неприпустима ситуація. Це те саме, якби на фан-зоні у Гданську транслювали матч німецькою. Прошу УЄФА негайно виправити ситуацію», - акцентував Андрій Садовий.

Як зазначили в департаменті «ЄВРО-2012» міської ради, саме УЄФА відповідає за трансляцію матчів у фан-зоні. Міськрада не мають права втручатися у роботу режисерів починаючи з 18.25 год. А до режисерів надійшла чітка вказівка транслювати матчі з каналу «Футбол», на яку їм була надана карта декодування сигналу. Однак УЄФА не передбачило, що канал транслюватиме другий матч із коментарем російською мовою, адже у попередні дні матчі з того ж каналу були з коментарем українською.

Нінель Кисілевська, ЛЬВІВ. 11 червня 2012 року.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/mer_lvova_vimagae__vid_ue_fa_zabezpechiti_translyuvannya_matchiv_u_fan_zoni_ukraiinskoyu_1733403

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: