понеділок, 18 червня 2012 р.

Євро-2012: Квартет С завершує гдансько-познанську операцію

У Познані та Гданську у понеділок, 18 червня, відбудуться заключні поєдинки чемпіонату Європи з футболу у групі С: Італія - Ірландія та Хорватія - Іспанія.

"Дві поразки позбавили Ірландію шансів на продовження боротьби, а італійці після двох нічиїх зобов'язані перемагати. При цьому, апеннінцям треба не тільки вигравати, а й сподіватися на те, що Хорватія та Іспанія не зіграють внічию з рахунком 2:2 або більше. Цей результат залишить Італію за бортом турніру", - аналізує турнірне становище збірних офіційний сайт УЄФА.

У хорватсько-іспанському протистоянні на "Арені Гданськ" перемога кожної з команд принесе їй перше місце в групі. Іспанці очолюють квартет за різницею м'ячів, і нічиєї їм вистачить для виходу в чвертьфінал. Хорватам же путівку в плей-оф гарантує будь-яка нічия, крім 0:0 і 1:1.

Обидва поєдинки розпочнуться о 21:45. Матч у Познані обслуговуватиме рефері з Туреччини Джюнейт Чакир, у Гданську - німець Вольфганг Штарк.

Турнірне становище: Іспанія - 4 очки, Хорватія - 4, Італія - 2, Ірландія - 0.

Дві кращі у підсумку збірні групи С у чвертьфіналі зійдуться зі своїми візаві з квартету D, у якому виступають Україна, Франція, Англія та Швеція. Матчі 1/4 фіналу ці команди проведуть 23 та 24 червня у Донецьку та Києві відповідно.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/e_vro_2012_kvartet_s_zavershue__gdansko_poznansku_operatsiyu_1735155

1 коментар:

Коментувати: