понеділок, 11 червня 2012 р.

Собчак заявляє про початок репресій у Росії

Телеведуча Ксенія Собчак заявляє про початок репресій у Росії. Про це вона написала на своїй сторіночці у Twitter після того, як поліція та Слідчий комітет провели у понеділок обшук в її квартирі.

"Я ніколи не думала, що ми повернемося у країну ТАКИХ репресій", - зазначила телеведуча.

Вона також заявила, що під час обшуку її пограбували й принизили. "О 8-й ранку ввірвалися люди, не давали мені одягнутися, пограбували квартиру, принижували", - повідомила вона.

Ксенія Собчак вважає, що обшук пов'язаний з опозиційним мітингом, який пройде у Москві 12 червня. "І, звичайно, на допит у справі про організації безладів викликали на 11-у ранку завтра. Щоб, не дай Бог, не пішла о 12.00 на мітинг", - написала телеведуча.

Як повідомляв
УКРІНФОРМ, Слідчий комітет Росії повідомив у понеділок про проведення серії обшуків у квартирах організаторів Маршу мільйонів "За чесну й легітимну владу!", який пройшов 6 травня у Москві, напередодні інавгурації президента РФ Володимира Путіна. Зокрема, обшуки пройшли в Олексія Навального, Сергія та Анастасії Удальцових, Іллі Яшина та Ксенії Собчак, говориться у повідомленні СК.

Ігор Соловей, МОСКВА. 11 червня 2012 року.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/sobchak_zayavlyae__pro_pochatok_represiy_u_rosiii_1733544

У Москві проходять обшуки опозиціонерів
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_moskvi_prohodyat_obshuki_opozitsioneriv_1733394 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: