пʼятницю, 15 червня 2012 р.

Збірна України проведе другий матч на Євро-2012

Програму другого туру групового етапу чемпіонату Європи-2012 з футболу завершать у п'ятницю, 15 червня, поєдинки квартету D. Лідер групи збірна України на "Донбас Арені" у Донецьку зіграє з командою Франції (19:00), а НСК "Олімпійський" у Києві прийматиме шведів та англійців.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, підопічні Олега Блохіна у стартовому матчі здобули на "Олімпійському" вольову перемогу над Швецією (2:1) за рахунок двох голів Андрія Шевченка, а Франція та Англія зіграли між собою внічию на "Донбас Арені" (1:1).

Перемога над французами достроково гарантує "синьо-жовтим" вихід у плей-оф континентальної першості.

Обслуговуватимуть зустрічі 8-го ігрового дня рефері Бйорн Кейперс з Голландії - у Донецьку та словенець Дамір Скоміна - у Києві. У першому турі ці арбітри працювали на поєдинках Ірландія - Хорватія (1:3) у Познані та Голландія - Данія (0:1) у Харкові.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/zbirna_ukraiini_provede_drugiy_match_na_e_vro_2012_1734606

1 коментар:

  1. У грі з французами нам потрібно не тільки елементарне везіння, а й віра в те, що наші хлопці зможуть перемогти... Зробити неможливе - наперекір усім букмекерським прогнозам - не невиконанне завдання, завдяки підтримці нашої команди - найближча шокуюча новина, яка вразить футбольний світ несподіванкою...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: