пʼятницю, 22 червня 2012 р.

"Київстар" і МТС поєднають мережі

Найбільші в Україні оператори мобільного зв'язку MTS"Київстар" і МТС досягли домовленості за умовами взаємного поєднання мереж.

Про це виданню "Комерсантъ-Украина" заявив директор департаменту регуляторно-правового забезпечення "Київстару" Андрій Осадчук.

"Договір про взаємне поєднання мереж на 2012 рік підписано на умовах, що задовольняють обидві сторони", - повідомив він.

Цю інформацію підтвердили і в МТС.


Попередню угоду між компаніями було розірвано на початку року за ініціативою "Київстару". Оператори звинувачували один одного в затягуванні підписання нового договору і мали намір звертатися щодо врегулювання суперечки до Нацкомісії, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), та судів.

У НКРЗІ причин для конфлікту не бачили - торік регулювальник визнав всіх операторів телекомунікацій компаніями з істотною ринковою перевагою на ринку інтерконекта і встановив єдині ставки доступу - 0,36 грн/мин.

Як повідомлялося, Антимонопольний комітет із лютого веде розслідування, звинувачуючи "Київстар" і МТС у завищенні тарифів на роумінг, а минулого тижня АМКУ рекомендував знизити тарифи на зв'язок усередині країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: