понеділок, 25 червня 2012 р.

Телевізійники ВВС передумали і тепер закликають англійців завітати до України

Телеканал Бі-бі-сі, який раніше зняв фільм про расизм в Україні і застерігав від поїздок сюди на Євро-2012, раптово почав закликати фанатів збірної Англії долучитися до свята футболу і завітати в Україну.

Про це повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

«Приїздіть та приєднуйтесь до свята!», - відзначає Бі-бі-сі, який транслював вихваляння України з боку вболівальників англійських футболістів.

Українці – фантастично гостинний народ, а атмосфера в країні під час Євро-2012 на 100% позитивна. На цьому в коментарях британському телеканалу наголошують вболівальники національної збірної Англії, які завітали до Києва.

Фани «Левів» також закликають своїх співвітчизників полишити усі свої справи та долучитися до атмосфери футбольного свята, яка панує в Україні.

«Це дивовижно! Люди в Україні абсолютно фантастичні, ми дійсно чудово проводимо час. Атмосфера неймовірно позитивна. Кожен відчуває себе частиною свята», – розповіли дві вболівальниці збірної Англії.

Прихильники команди Роя Ходжсона відзначають: так тепло, як в Україні, їх не зустрічали ніде. «Українці створили дійсно чудову атмосферу. Вони насолоджуються футболом, а фан-зони просто грандіозні», – наголосив Грем Блінч, який представляє Федерацію футбольних уболівальників збірної Англії.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, Англійська футбольна асоціація (FA) готує офіційну письмову скаргу на телеканал Бі-бі-сі, який напередодні старту чемпіонату Європи з футболу 2012 року розгорнув кампанію, спрямовану на дискредитацію країн-господарок турніру.

У травні в програмі Бі-бі-сі Panorama було продемонстровано фільм, у якому йшлося про проблеми расизму та футбольного хуліганства на стадіонах України та Польщі, а колишній гравець збірної Сол Кемпбелл радив англійцям уникнути поїздки до двох східноєвропейських країн.

Водночас напередодні матчу третього туру в квартеті D Україна - Англія прихильники команди Роя Ходжсона пройшли маршем по Донецьку з труною, на якій було написано «Кемпбелл, ти не правий!» та «Ми будемо робити те, що хочемо». Вболівальники з Англії неодноразово наголошували, що жодного разу не стикалися з проблемами, на які було вказано у фільмі Бі-бі-сі.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/televiziyniki_vvs_peredumali_i_teper_zaklikayut_angliytsiv_zavitati_do_ukraiini_1736849

2 коментарі:

  1. Коли збірна Англії програла, можна і закликати прихильників цієї команди до відвідування України. Аби в команди була потужна підтримка, вона не програла б збірній Італії... А так - пізно спохватились...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: